HOLD

Yoga mod stress

Der kan være mange årsager til stress, men det kan ikke undgåes, at både kroppen, psyken og følelserne er involveret. Stress er sundt i korte perioder, men bliver det langvarigt, kan det have stor betydning for det generelle velbefindende. Og nogle gange følges stressen med angst eller depression, og giver flere udfordringer.

Holdet er for dig som ønsker at arbejde med dine udfordringer gennem en kropslig, men skånsom og blid måde, og samtidig møde andre med nogle af de samme udfordringer. 

Vi arbejder med yoga, mindfulness, vejrtrækningsøvelser og afspænding. Du kommer til at arbejde med evnen til at lytte til dig selv, forstå kroppens signaler og evnen til at være i nuet.

På holdet kan der deltage max 8 – dette for at der er tid til, at underviseren kan komme rundt til alle, og vejlede i individuelle tilpasninger efter behov. Der ud over er det vigtigt at skabe et rum, hvor deltagerne kender hinanden lidt og føler sig trygge ved at komme.

Hvad får du ud af det

Alle øvelserne tager udgangspunkt i en kropslig tilgang, som skaber bedre kropsbevidsthed, og giver dig en bedre forståelse for din egen krop og dens reaktioner.  Øvelserne vil bl.a. kunne hjælpe til bedre søvn, færre smerter i kroppen, øget koncentration, mere energi, gøre dig mere glad og mindske tankemylder og bekymringer.

Der kan ofte være en forventning fra andre, sig selv eller omverdenen om, at kroppen skal kunne noget specifikt eller skal se ud på en bestemt måde. Det arbejder vi på holdet lidt væk fra. Der imod kommer du til at arbejde med hvordan din egen krop har det bedst og hvad der er rigtigt for dig i den givne situation.

På holdet får du redskaber og teknikker, som du nemt kan bruge derhjemme. Uanset hvad dine personlige udfordringer er, bliver du klogere på, hvilke øvelser der passer til dig og din situation.

Praktisk

8 ugers forløb – 1 gang om ugen

Max 8 deltagere

Tidspunkt: 6. maj – 24. juni 2021

Tidspunkt: torsdag 18.30-20.00

Sted: Veri Sundhedsklinik, Frijsenborgvej 5, 1. 8240 Risskov, Aarhus

Pris: 1200 kr (det er muligt at få refunderet beløbet for en af gangene, hvis du ikke har mulighed for at komme (150 kr))

Medbring: en yogamåtte, et tæppe og et pudebetræk.