OM TRINE

Trine Filskov Theilgaard

Fysioterapeut og yogaunderviser

Fysioterapeut-Trine-Filskov-Theilgaard

Jeg er uddannet fysioterapeut og yogaunderviser. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få bedre livskvalitet og finde tryghed i sig selv. Jeg interesserer mig særligt for sammenhængen mellem krop og sind/psyke og vigtigheden af den fysiske komponent for at bedre mental sundhed og trivsel. 

For nogle år siden oplevede jeg gennem yoga og meditation, hvor vigtigt det er at finde balance mellem krop og sind, for at være glad og finde ro i sig selv. Jeg har siden da opsøgt viden bredt omkring, for at forstå, hvad det er der sker i kroppen, hjernen og nervesystemet, når den mentale sundhed påvirkes. Jeg syntes det er så vigtigt at vi trives, er glade og finder ro i os selv, da det afspejler sig i alt andet vi foretager os. 

Som fysioterapeut arbejder jeg kvalitetsbevidst og evidensbaseret, men samtidig kreativt og udforskende. Der er ikke to mennesker der er ens, og derfor er der heller ikke to forløb der ser ens ud. Jeg bruger en lyttende og nysgerrig tilgang overfor de mennesker jeg møder, da det er den bedste forudsætning for et godt forløb.

Uddannelse, kurser og erfaring

 • –  Professionsbachelor i fysioterapi fra VIA Aarhus N, 2017
 • –  Yogaunderviser i Hatha yoga fra Ayur Yoga Eco Ashram (Yoga Alliance certificeret) , 200 timer, 2018
 • – Naturtræning – DGI, 2020
 • –  NADA – NADA Danmark, 2019
 • –  Respiration og diafragma ved Michael Schjerling – Move2peak Academy, 2019
 • –  Fascier og fysioterapi ved Pernille Thomsen (pernillefys.dk) 2019
 • –  Insular – fysioterapi og mental sundhed ved Pernille Thomsen (pernillefys.dk) 2019
 • –  Børn, fysioterapi og mental sundhed – Søhestemad.dk, 2018
 • –  Erfaring med genoptræning
 • –  Erfaring fra psykiatrien
 • –  Erfaring med yoga undervisning